fade smile
REFRESH OWNER TUTOBIES TwiTTER +Follow DBOARD Insta

DISCLAIMER


young girl | 16

footprint



Credits

© Template by Zahra. Basecode by Atiqah and Adila. Best View in Google Chrome

Dugaan
Wednesday, 17 September 2014 • Wednesday, September 17, 2014 • 4 comments





 
\Assalamualaikum/ Sorry for the gif, they are my crush. Dah lama tak update sebab tak tahu nak update apa. So.... here we go! agak awkward actually lol.

Bila di kenang balik kenangan-kenangan dulu rasa macam 'why time fly so fast'. I started miss my old friend. First week selepas diorang pindah tiap-tiap malam menangis. Rasa macam kehilangan sesuatu yang sangat berharga. This entry actually nak tb about what I have been through. Tiba-tiba teringat apa yang berlaku setiap kali fatin seat for exam.

4 years ago I seat for UPSR and Allah gave me dugaan.Tak ingat la hari keberapa tapi time tu fatin sedang menjawab soalan bahasa English paper 2.... you know what baru perasan pensil tinggal sebatang ja and nak jawab English paper 2 dengan sebatang pensil yang pendek! peperiksaan dah bermula so redha je la.Time tu dah nak habis jawab tinggal soalan 'I would choose' ja and disitu lah bermulanya kisah....  tiba-tiba pensil terjatuh!! time tu budak-budak lagi so tak tahu nak buat apa. I was like boleh ka nak bangun amik ni... 5 minit jugak la fikir pastu tiba-tiba ada seorang pengawas peperiksaan  menghampiri dah fatin suruh dia amik pensil tu. hahaha the end. Alhamdulillah BI A fuhh.....

Ok another dugaan time peperiksaan akhir tahun tak silap.... meja hilang. So tak pasal pasal seminggu jawab peperiksaan guna meja cikgu and at the same time selsema.

Ada lagi... time PMR. One day slip peperiksan tertinggal atas meja dalam dewan so cemas tahap gaban ingat hilang. Tak pasti ada dalam dewan ke tak... pagi tu time mendaftar bagitau cikgu tu nama apa tah dia tak ajar Fatin ....dia boleh buat taktau. Just Allah know how I felt that time. Masuk je dewan tgk-tgk ada atas meja. Alhamdullilah. ni sebab kecuaian diri sendiri tapi fatin still tak boleh terima cikgu tu boleh boleh buat taktau ja.

banyakkan dugaan. Setiap dugaan ada hikmahnya. Fatin dapat result yang agak membanggakan la tapi yang pasti bukan straight A. Tahun depan SPM pulak harap harap dapat result yang membanggakan jugak. In shaa Allah