fade smile
REFRESH OWNER TUTOBIES TwiTTER +Follow DBOARD Insta

DISCLAIMER


young girl | 16

footprint



Credits

© Template by Zahra. Basecode by Atiqah and Adila. Best View in Google Chrome

Stalk
Saturday, 4 August 2012 • Saturday, August 04, 2012 • 0 comments



Assalamualaikum,
bosan la pagi-2 mcm nie.Hehehehe fatin rasa malu sikit nak post kisah yg bakal ditaip ni...
hehemmm*batuk* nak cerita psal stalk *mengstalk* eh, x penah dgr perkataan tu btw hantam saja la.
Saya ni sebenarnya stalker sejati seseorg.. maybe anda kenal or maybe tidak YEAHH.Lama jugak la stalk budak ni,x tau la knapa fatin suka sgat stalk budak ni smpai x boleh nak lupakan dia --' hurmm!!
Budak ni la yg menaikkan semangat fatin untuk ke sekolah.. Fatin stalk budak ni dari form 1 awl tahun smpai la skrg form 2, skrg tgh cuba untuk lupakan dia sebab nak focus dlm pelajaran.. tapi rasanya budak ni dah ada GF ( kesah pulak aq dia ada gf ke x) lagipun budak ni rasanya knal fatin sebab fatin dah lama stalk dia, mesti dia dah perasan ALAMAK!! x kesah pom :D btw cuma nak ckp"SAYA STALK SEJATI AWAK"
setakat ni saja baii-2 assalamualaikum




0 Comments:


|