fade smile
REFRESH OWNER TUTOBIES TwiTTER +Follow DBOARD Insta

DISCLAIMER


young girl | 16

footprint



Credits

© Template by Zahra. Basecode by Atiqah and Adila. Best View in Google Chrome

Bosan doe !!
Saturday, 6 October 2012 • Saturday, October 06, 2012 • 0 comments



Assalamualaikum,

Boring laaaaaa... (amboihh!! peksa dah nak dekat dok boring-2 lagi pala hotak) serius boring, nak study pon rasa malas. Pastu nanti kena tendang turun kelas baru nak sesal mendua..(haa la, dah kapel gan buku pastu skandal gan tenet) kalau korang bosan korang buat apa eh? HAH!! baca buku? benda lain x dak ka.. mcm mkn byk-2 ka, cari pasal ka,panjat pokok durian ka, tapi jgn la buat benda tak berfaedah pulak untuk isi masa lapang. Kalau fatin......... dengar lagu ja ^^y kalau rajin baru baca buku (hehehe) . Dengar lagu yang boleh mengingatkan kita kepada seseorang (cewahh) apa tuh budak remaja panggil sekarang? keras eh crush ( muncungkan mulut) K tu je la yang fatin buat bila bosan.. sat ada lagi satu.. Cari pasal. Kat sekolah pun kalau bosan cari pasal jugak, kacau  Fatihah bagi dia gelak sikit asyik serius ja --'



 
(mcm ni muka dia bila serius, tau la comei puns)
 
Ahahaha.. k see ya assalamualaikum 





0 Comments:


|