fade smile
REFRESH OWNER TUTOBIES TwiTTER +Follow DBOARD Insta

DISCLAIMER


young girl | 16

footprint



Credits

© Template by Zahra. Basecode by Atiqah and Adila. Best View in Google Chrome

Fake smile
Thursday, 11 October 2012 • Thursday, October 11, 2012 • 0 comments



Assalamualaikum,



Entri hari ni mengenai perasaan lagi. Tak habis-habis nak feeling kan? Apa perasaan korang kalau ada orang buat fake smile dekat korang? kalau dia senyum saja tak pa, ni lepas senyum tuh dia jeling pulak kat kita.. nmpak sangat dia buat fake smile dekat kita kan.. Agaknya  dia tak puas hati dekat fatin kot.Kalau nak buat fake smile pown, jgn la jeling mcm tuh.Fake smile boleh menyembunyikan kesedihan kita tapi fake smile budak tuh menunjukkan kebencian dia dekat fatin.Tak semua senyuman yang kita buat tuh ikhlas,sekurang-kurangnya senyum la untuk menyedapkan hati orang lain :) Perempuan yang tabah dia akan terus tersenyum untuk sembunyikan sakit hati dia tuh, tapi kalau dah lost control dia akan nangis jugak. Nangis ja sorang-2 :(

ok see ya, Assalamualaikum


0 Comments:


|