fade smile
REFRESH OWNER TUTOBIES TwiTTER +Follow DBOARD Insta

DISCLAIMER


young girl | 16

footprint



Credits

© Template by Zahra. Basecode by Atiqah and Adila. Best View in Google Chrome

Rindu Dia !!
Wednesday, 10 October 2012 • Wednesday, October 10, 2012 • 0 comments



Assalamualaikum,

Fatin nak melepaskan kerinduan dekat blog ni.. harap-harap sudi baca ya? baca tajuk post ada perkataan "rindu"kan? nie bukan rindu kat pakwe ka makwe ka crush ka kucing ka apa-2 je la. Nie rindu dekat mak saudara.Kenapa rindu? jp la, cita la nie. :3 .Sebab yang agak tak boleh dijadikan sebab. Pening kepala baca ayat tuh. haha.. Fatin rindu dia sebab dia dah KAHWIN !! eh asal kena mengena dgn kahwin lak kan? haaa ni la cerita sikit mengenai perasaan seorang anak saudara. cewahh feeling. Dia dah kahwin so faham-faham je la, tempat seorang isteri adalah disisi suamikan?Sejak dia kahwin dia dah tak prnah datang rumah fatin dah sebab sibuk, kalau balik kampung pun dia jarang ada sebab dia balik umah mak mentua dia.Lama dah tak brtumbok, bertampar dan berterajang dengan dia. Ganas kot maksu fatin ni.. dgn suami dia pun ganas fatin tgk... ehemmm tapi dia baik :).Alhamdulllilah dia tgh mengandungkan anak sulung.. tak sabar nak tunggu baby tu keluar.. horayyy

(ni la maksu, lawa tak?)

sampai disini saja melepas kerinduan.. assalamualaikum.


0 Comments:


|