fade smile
REFRESH OWNER TUTOBIES TwiTTER +Follow DBOARD Insta

DISCLAIMER


young girl | 16

footprint



Credits

© Template by Zahra. Basecode by Atiqah and Adila. Best View in Google Chrome

Comic Lover!!
Saturday, 24 November 2012 • Saturday, November 24, 2012 • 0 comments




\Assalamualaikum/ Apa khabo?sihat?Alhamdulillah.Siapa kat sini comic lover cer angkat kaki sikit  nak tengok, ehehe.Fatin memang minat gila-gila komik!!Tapi fatin tak beli komik,fatin baca online je.Nak tahu kat mana fatin selalu baca click SINI . Fatin seekarang sedang baca 1 komik ni best la jugak, not bad..
Mengisahkan tentang seorang budak lelaki yang disumpah oleh dewa kucing tak silap fatin,then dia boleh cakap dengan kucing,dia sebenarnya benci kucing dan alah dengan kucing..tapi dia kena buat baik dengan kucing supaya sumpahan tuh hilang.Lebih kurang mcm tu lah..macam bestkan?fatin baca pun tak habis lagi.Best for cat lover like me ^^

 
Komik-komik dekat sini semua bahasa ingeriss, btw kita boleh beljar perkataan yang kita tak pernah jumpakan? ada byk lagi komik yang fatin selalu baca sebab masih on going :) ok better fatin stop sebab mama dah marah.K baii \assalamualaikum/ :*


0 Comments:

Post a Comment


|