fade smile
REFRESH OWNER TUTOBIES TwiTTER +Follow DBOARD Insta

DISCLAIMER


young girl | 16

footprint



Credits

© Template by Zahra. Basecode by Atiqah and Adila. Best View in Google Chrome

Holiday...
Friday, 9 November 2012 • Friday, November 09, 2012 • 0 comments



 
Assalamualaikum,wahhhh!! lama tak update blog kans?Sebenarnya tiap-tiap hari buka, tapi tak tau nak update apa.Then tersedar follower semakin kurang,takpa la.. saya kan blogger baru tak tahu sangat psal blogger-2 ni.Terima kasih kepada sesiapa yang masih follow fatin.Haaa lupa nak tanya,cuti sekolah 2 bulan ni balik kampung tak?mesti la balikkan..balik awal daripada fatin yan masih berada ni rumah mengadap lappy :3 tarikh harini cantik 10/11/12 jangan tikam nombor ni sudah eh?tak baik.. gurau jeww* opss!! bahasa rempitzz sudahh terkeluarzz*selamat hari jadi kepada yang menyambut hari lahir dia harini.Esok baru fatin nak balik kampung.Balik lama-lama bosan jugak nanti,nothing special there i rather sleep at my own home hahaha.Serius bosan kat sana.Kampung belah ayah lagi besttttttsss.Boleh main dengan bunny,kucing..sepupu pun byk kat sana.Belah mama mengadap itik dengan lembu ja.Budak-budak kat sana sombong.Macam mana la nak lalui cuti sekolah yang membosankan ni.Result exam tak boleh check lagi sebab sedang diselenggara.Sebelum exam sengsara,lepas exam pun sengsara.Tahun depan bapak punya sengsara la coz PMR adoiii *tepuk dahi*ok-ok panjang membebel..baii assalamualaikum ;)



0 Comments:

Post a Comment


|