fade smile
REFRESH OWNER TUTOBIES TwiTTER +Follow DBOARD Insta

DISCLAIMER


young girl | 16

footprint



Credits

© Template by Zahra. Basecode by Atiqah and Adila. Best View in Google Chrome

My Bff ♥
Wednesday, 28 November 2012 • Wednesday, November 28, 2012 • 2 comments



 
\Assalamualaikum/tetiba rasa excited nak buat entri about my Lovely  best friend♥.Cer tengok budak comel dekat atas tuh.Tuh la kawan baik saya* senyum sampai ke telinga, (kerang wangi)*Fatin dah minta kebenaran dari dia sebelum curi gambar dia.Siapa kenal? Kalau tak kenal.. nama dia Nur Afifa binti Othman kembar kepada Nur Afifi Binti Othman.Seriusly kadang-kadang boleh terlupa yang mna 1 kakak and yang mna 1 adik. Ada masalah otak sikit --'. Kami kawan since form 1 sebab sama kelas then form 2 dah tak sama kelas so, dah jarang berkepit.. hehe.Tahun depan In Shaa Allah kitorang sama kelas.. YAHOO!!!Tak sabar nak gi sekolah tahun depan,tapi takut sebab kami last PMR victim.Doakan kejayaan dah kesihatan kami ya?
Otak dah blur nak taip apa lagi.. see ya\Assalamualaikum/ :*




2 Comments:

Blogger Nuna Husna said...

Ouh , comel :)
Kita sama last PMR victim . Fuhh , debar gilaa XD

29 November 2012 at 05:28  
Blogger fatinnorsalmiah♥ said...

Ha'a belum jawab exam pun dah cukup berdebar dah :'D

29 November 2012 at 06:40  

Post a Comment


|