fade smile
REFRESH OWNER TUTOBIES TwiTTER +Follow DBOARD Insta

DISCLAIMER


young girl | 16

footprint



Credits

© Template by Zahra. Basecode by Atiqah and Adila. Best View in Google Chrome

Dream Places!
Thursday, 26 September 2013 • Thursday, September 26, 2013 • 1 comments



Dream
 
 
 
Assalamualaikum, hai!Saya suka awak. Hehehehe.. gurau jeh.Apa khabar?sihat?Alhamdulillah.Korang? tempat mana yang korang nak pergi sangat-sangat? Ni tempat yang fatin nak pergi sangat-sangat kalau ada rezeki.Insyaallah!
 
 
 
Australia
 
Australia
 
Hehehehe!nak datang sini tengok pemandagan cantik,main dengan kangaroo,lepak-lepak and pergi tempat menarik. 
 
 
 
 
Japan
 
Tradition River in Japan
 
 
Paris
 
 
Untitled
 
 
 
South Korea
~たとえ どんなに~
 
 
Makkah
 
Facebook
 
Insyaallah kalau ada rezeki sampai la ke sana.Dapat pergi salah satu pun dh bersyukur sangat-sangat.Makkah nak pergi dengan family and future husband. Yang lain tuh tak dapat pergi pun tak apa tapi kalau mampu nak pergi jugak makkah :D Kalau ada duit semua jalan 'no money no talk' . Kalau Allah takdirkan kita pergi Insyaallah akan sampai jugak.Lenguh dah menaip*tipu.Baii Assalamualaikum !
 
 
 




1 Comments:

Blogger FizwaN said...

Saya pun tengah mencari-cari tempat pelancongan menarik untuk bawak family. Siap ade entry ttg tu lagi. Kalau awak ade tempat yang menarik utk dicadangkan, boleh cadangkan disini ye: http://www.myfizwan.com/2013/09/cadangan-tempat-melancong-yang-menarik.html

26 September 2013 at 10:48  

Post a Comment


|