fade smile
REFRESH OWNER TUTOBIES TwiTTER +Follow DBOARD Insta

DISCLAIMER


young girl | 16

footprint



Credits

© Template by Zahra. Basecode by Atiqah and Adila. Best View in Google Chrome

Kenapa?
Sunday, 22 September 2013 • Sunday, September 22, 2013 • 2 comments




\Assalamualaikum/ hai! Nak luahkan perasaan jap :'(  Kenapa kita ada perasaan sukakan seseorang?kenapa ada perasaan macam tu pada masa yang tak sesuai?Kenapa perlu ada?perasaan tu cuma menyakitkan hati ja.Disebabkan perasaan tu lah mintak couple macam mintak gula-gula, tukar gf/bf macam tukar baju.Disebabkan perasaan yang kononnya cinta tuh la maksiat berleluasa.Bercintan-cinton time sekolah ni tak perlu la kot.. tapi kalau perasaan suka tu tak hilang-hilang macam mana? mcm Fatin dah 3 tahun sukakan orang yang sama.Suka dalam diam ja, stalk ja dia.Sebab tu lah sometime happy sometime sakit hati.Tak pernah pun mintak sukakan dia, nak lupakan dia pun tak boleh.Hurmm! I will try slowly to forget about him.But he always has a reason to make me fall for him again. :'(


2 Comments:

Blogger Niena Reen said...

suka tu fitrah. simpan saja rasa itu. ewahh macam tajuk novel pulak. hihi. tapi serious lah, simpan dulu. kalau boleh, lupakan sekejap pasal dia. saya pun sama lah sis... :)

22 September 2013 at 06:05  
Blogger Mrsmiauu♥ said...

Okeyh! sepp sikit, kita geng :'D

22 September 2013 at 06:42  

Post a Comment


|